Томислав Дончев: Задачата ни е да прекратим политическата шарлатания (Видео)

Политика

11-08-2022, 11:39

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите през октомври

Във втория ден от началото на регистрацията на партии и коалиции за предстоящите предсрочни парламентарни избори документи в Централната избирателна комисия подаде ГЕРБ-СДС. Внесени бяха над 37 000 подписа в подкрепа на коалицията.

"За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Това е голямата ни задача. Ще водим спокойна и разумна кампания, ще предлагаме решения за изход от всички кризи, в които е затънала България. Ще бъде отговорни, защото до голяма степен от нас зависи, без значение дали като управляващи, или като опозиция, това, което ще се случва в България. За нас е от изключително значение България да прекрати използването на политическата шарлатания – да говориш едно и да правиш друго. Думите в политиката отново трябва да имат смисъл”, заяви той пред журналисти.

"За последната година думите загубиха смисъл. Управляващите и политиците говорят едно и правят друго. Остра риторика против „Газпром” и  в същото време продължаваме да купуваме руски газ с руски посредници. Това е гоямата ни задача - да прекратим политическата шарлатания", повтори той.

Вижте повече във видеото: