Задържаха мъж, нанесъл щети на 56 автомобила

Крими

22-12-2022, 16:56

Снимка:

архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

С прокурорска заповед е задържан за срок до 72 часа с цел довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение

Oперативните действия започнали малко след 7 часа днес, след получени в полицията първи сигнали от граждани за увредени автомобили, паркирани пред жилищни кооперации в областния град. В резултат на предприетата незабавна работа по изясняване на извършеното престъпление е задържан 51-годишен чужденец, със статут на продължително пребиваване в страната ни. Според данните до момента, предната вечер той и семейството му гостували на близки. Заради вдиган шум, техни съседи им направили забележка, на която той се разгневил и предизвикал конфликт. Малко по-късно, при излизане от дома, счупил стъклото на входната врата на блока, започнал да реже гумите на паркираните отпред автомобили и продължил с останалите коли, оставени пред съседната кооперация.

Мъжът е привлечен към наказателна отговорност, с прокурорска заповед е задържан за срок до 72 часа с цел довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Добрич.