Радостин Василев действа като уличен бияч, на когото нещо са отказали

Новините

29-05-2023, 14:16

Снимка:

архив

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Радостин Василев, в един гнусен от всяка гледна точка скандал, намесва два пъти детето си: на пресконференцията в петък каза, че бил си легнал и оставил таблета на запис, защото има ученик, който става рано в понеделник; сега по БНТ обясни, че е използвал таблета на сина си. Това е паническо търсене на достоверност на твърденията му, които са доста съмнителни.

Ей, да се набъркват децата в политически баталии е ужасно и не е мъжкарско! Знам, Радостине, че на всичко си способен, за да се пробуташ във властта.

Пази това невръстно дете, ако го обичаш, не го използвай за болните си амбиции. Защо фокусираш внимание върху него? Майка му, с която сте разделени от 2021 година, е възмутена от това.

Апропо, не може записът да е направен на таблет директно - защото щеше да има видео, но от друга страна няма начин скришом да се прави запис на Zoom - това се вижда от всички. Радостин Василев е сложил записващо устройство на колоните на таблета. Знаел е, че прави запис с цел шантаж.

Когато отвратителен казва, че се е отвратил от някого, колко отвратителен трябва да е той?!

Запомнете думите на Радостин Василев за “законност”, драги зрители. Ще ви ги припомня. Радостин Василев има обвинение от СГП по чл.143 от НПК, остана без депутатски имунитет. Прокуратурата и КПКОНПИ разследват договори, подписвани по времето, докато той е министър на младежта и спорта.

“Ти трябва да си честен с българския избирател”, невротично и патетично заяви Радостин Василев по БНТ.

А ти кога беше честен?! Когато агитираше за “Има такъв народ” в кампанията за 45-я, 46-я и 47-я парламент или когато агитираше за “Продължаваме промяната” в кампанията за 48-я и 49-я парламент?

Когато искаше да вкарваш Кирил Петков в затвора за декларация с невярно съдържание или когато се прегръщаше с него?

Когато величаеше Слави Трифонов или когато обяви, че мафията е пробила в ИТН?

Еххх, пак излъга, Радостине! Видял си се за последно с президента Радев в резиденция “Бояна” на официално събитие през май 2022 година. А на вечерята след това, докато си седял до Десислава Радева? А на срещата в президентството, заради която ме покани на 3 юни 2022 година в Министерството на спорта, за да ми се похвалиш и да разкажеш за разговора, който вместо 20 минути, продължил час и половина?

“Закодирано е при нас предателството!” Браво, Радостине - днес направи второто самопризнание, след онова от 13 юни 2022 година: “Аз съм безпрекословно луд!”

Предателството към “Промяната” изобщо не е доказателство, че не са взимани пари от отцепниците от ИТН. Кирил Петков сега мълчи, че в дома на Радостин Василев на 10 юни 2022 година, е поставян въпроса за пари, за 500 000 евро на отцепник, както каза на 16 март 2023 година, в интервю с мен, очевидецът Георги Георгиев. Може и на това да му дойде редът, когато започне да се разплита заверата.

… Радостин Василев “изпра” Бойко Борисов. Без да иска. Защото е амбициозен тарикат, който не подбира средства за целите си. И не мисли за последствията. Действа като уличен бияч, на когото нещо са отказали. На него лично - да стане министър на спорта, за да замете следите отпредѝ и да си изпълни обещанията към едни известни хора.

Очаквам, като най-успешният политически играч на терена, Бойко Борисов да се възползва от това осветяване на шарлатаните. Засега само ГЕРБ може да ги бие на изборите.