Най-важното, което този кабинет трябва да свърши, е да приключи едноличната власт на Радев

Политика

07-06-2023, 08:00

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Калина Андролова

Архитектът на хаоса, както го нарече Корнелия, си тръгнал по време на българския химн. Освен непочитанието към българската държавност и парламентарна процедура, днес Радев обвинява Борисов, че дал цялата власт на ПП-тата. Припомнете ми, моля ви, не ги ли роди Радев ПП-тата? Не смяташе ли Асен за финансов гений?

Най-важното, което този кабинет трябва да свърши, е да приключи едноличната власт на Радев. Виждам, че му е много тежко от загубата на власт, но сега ще разбере колко самотно ще слиза надолу, макар и добре обезпечен. Отново може да се окаже в изолация, така както беше в началото, когато пое поста президент. Подозирам обаче, че ще направи опит да се залепи тихомълком за "Възраждане", което не е никак добре, нито за "Възраждане", нито за Радев. Съветвам "Възраждане" много да внимават с Радев! И им припомням как се отнесе Радев към БСП и Корнелия, на които дължи всичко!!!!!!

Радев обича да мимикрира към псевдопатриотична риторика, разбирайки, че в това има хляб. Действията му по време на служебните кабинети, министрите, които назначаваше под давлението на олигархата, правежите, че той нищо не знае, не чува и не вижда... показват само, че този човек е опасен за България. Именно защото е заел поза, в която е изключително фалшив. След като искат имунитета вече и на Кирил Петков, аз искам основателно да попитам, а Копринков кога?!