Защо Андрей заведе Надя на гей бар?

Компанията се наслаждаваше на усамотение в култовия ID Club

Андрей Арнаудов, по-симпатичната половинка от ТВ тандема „Иван и Андрей”, се крие от досадници и купонясва в любимия си столичен гей клуб.

Веднага разкриваме четири основни причини заради, които той и други шоубизнес величия избират меката на меките китки в София.

Първо, там всички се мислят за по-велики и никой не се впечатлява от „селебритита”, особено след като редовно виждат Евгени Минчев пиян като кирка да излиза от тоалетната и да се облизва жадно. Затова там няма досадни фенове, молещи на колене за автографи.

Второ, тоалетните в клубчето са толкова тъмни, че никой не може да види колко е голяма струята ви и дали имате проблеми с простата. Мракът също пречи да се види какво крие в гащите си телевизионера в действителност и така не може да тръгне лоша слава, за минималистична орнаментика в гащите му.

Трето, заведението е на 2,5 минути пеша от наследственото жилище на продуцента и това е идеално за клатушкащата се походка, след съботно запиване. Няма нужда от рисково шофиране в нетрезво състояние и нежелани сблъсъци с органите на КАТ.

Четвърто, в ID Club няма камери и снимането е забранено, така че каквото и да се случи в ID си остава в ID.

Пето, опа станаха пет причини, какво да се прави като гей клубовете имат толкова много плюсове, та пето алкохолът на това царство на безспирния купон си е съвсем читав и половинката на Иван може да си пие неограничени количества без да се притеснява от последствията.

Шесто, е това вече не го очаквах, но има още. Андрей може да проведе и някой бърз служебен разговор с някой от десетките знаменити „колеги” от ТВ бранша, посещаващи същото увеселително заведение, дали заради горе изброените причини или заради принадлежност към това общество, няма значение.

Та да се върнем на заглавието, ТВ лицето заедно с бившата и настояща изгора Надя, екс водеща на шоуто Елит по БНТ, в компанията на още приятели, цъфнаха в разгара на купона на "Кърниградска" 19.

Във видимо добро настроение компанията се забавляваше с песни, танци и артистите на клуба.

Надя се радваше на музиката на DJ-я и си говореше с познати и приятели, а Арнаудов вдигаше весели наздравици цяла нощ.

Наздраве, Андрей....