Асен Генов към Богомил Бонев: гиди мекере ниедно...

Едно от лицата на протеста Асен Генов изригна срещу Богомил Бонев, след като бившият вътрешен министър пусна кадър от Орлов мост, на който се вижда скромна група от протестиращи. "Това е от грандиозният коледен митинг в София – 14.05 Орлов мост. Където трябваше да се съберат емигранти и жожета…", написа Бонев във Фейсбук.
"Абе, уволнен за съмнителни връзки екс министър на МВР Богомил Бонев, дори няма да те питам какво значи "жожета", защото просташката думичка - нелеп опит за обида, дори не си я измислил ти, но ще ти приложа една снимка от грандиозния протест на 26 декември, при това, само в началото, докато все още хората се събираха, гиди мекере ниедно...", отвърна му на свой ред във Фейсбук Генов.

"Като бивш служител на МВР по времето когато тази отрепка бе Министър - ще ти кажа само едно - Бонев е един от най-долните боклуци, служили в МВР някога! Нарочно не използвам думичката ОФИЦЕР, защото тя за мен значи много......И когато говорим за недопустимите грешки на Костов - Бонев определено е една от тях! С удоволствие бих го срещнал на живо и бих му натрил сурата на този боклук с факти, коментира Bryan Todev под статуса на Генов.

В отговор, Генов уточнява: "Той за мен е безинтересен. Компрометира се за пореден път. Лошото е, че се спекулира с името му - уж десен, уж министър, за да се удари по авторитета на протеста и лицата му. Безпринципен човек, който води безпринципно спор. Няма морален авторитет, но спекулира с някогашната си принадлежност към дясната идея..."