Седмица облечена в клюки

Героите тази седмица: Фики и Галена, Тони и Софи, Преслава и Бирмата

Една приятелка беше казала преди време: „Аз умея да пазя тайни, но хората, с които ги споделям не могат... ”, може би точно така се пораждат клюките. В днешно време се смята за престиж да се събереш с приятелки в мола, да седнете на кафе и да си „начешете” езиците като не подминавате и най-пикантните подробности.

Разговорите започват от бившия на най - близката от приятелките, която отсъства на „спявката”, преминават през фолк певици и манекенки и стигат до футболисти, тв водещи, а понякога и депутати.

Някои като мен ходят на такива  „терапии” по три четири пъти дневно, какво да направя като постоянно отварят нови молове.

И тъй като научавам какви ли не тайни, реших да ги споделям, като разчитам на вас да ги пазите и да не ги раздувате пред трети лица и както се казва „всичко да си остане между нас”.

Ето например, наскоро  чух, че бившият на Преслава, Жоро Бирмата ухажвал нейни колежки в един столичен чалга пиано бар, не е ясно дали е стигнал „трета база”, но явно наистина двамата  вече не са заедно.

От своя страна Преслава останала все така близка с майката на бившия си любим. Двете с Лидия били в перфектни отношения, често са засичани заедно, което говори, че събирането на разпадналата се двойка не е изключено.

Миналата седмица същият бохем се появил на участие на Галена в студентски град и си поръчал специален поздрав от смядовчанката.  За голямо разочарование на изпълнителката, Жоро не пожелал песен от нейният репертоар, а хит на бившата си любима.

Галена трябвало да изпее тежката балада на Преслава „Ако утре ме губиш”, текста на песента сякаш разказва за сложната връзка на Петя и Жоро, която премина през всички възможни перипетии и след десетки скандали и раздели, накрая се разпадна невъзвратимо.

За съжаление, Галена, не успяла да се справи добре със сложната музикална композиция в стил „нов фолк рок”, но я изкарала криво-ляво, клюкарят свидетели на случката.

На друга кафе пауза до ушите ми стигнаха подробности около комплицираните взаимоотношения сред ромските фолк изпълнители. Вече цялата страна говори, че Софи Маринова забременяла от някакъв невръстен младеж. По-късно се оказа, че това бил първия братовчед на Фики Стораро, тоест племенник на Тони Стораро.

Много от запознатите с тази история не се хващат на версията и са сигурни, че истината е малко по-различна. Според тях, Софка е заченала от самия Тони Стораро, но за да не разбие семейството му, официалното комюнике е, че е заплодена от невръстният му племенник. Вчера гръмна новината, че Софи няма да задържи бебето, защото бременността й била извънматочна.

Друга актуална тема сред столичните коафьори е връзката на Фики Стораро с колежката му Галена. Във всеки „елитен” фризьорски салон може да се наслушате на какви ли не пикантерии, разказани на несъобразително висок глас.

Ето например вчера две съскащи интригантки си разказваха една на друга, че популярната с фриволното си поведение певица е много повече от добър приятел и колега на мускулестия младеж с ромски произход.

Говорело се, че Галена лично била обучила малкия Фики как да дарява жените с истинско удоволствие.  Певицата го била дресирала, така че не само музикалните, но и креватните им дуети да са в перфектен синхрон, с една единствена цел – силни и разтърсващи многократни оргазми за самата нея.

Сексуалните подвизи на двамата певци, толкова разсмивали колегите им, че във фолк средите вече се шегували със заглавието на дуетната им песен „Боже прости”, то било сбъркано и по-правилно да се казва „Боже сърби”.

Младият ром обаче, се радва на такова голямо женско внимание, че всяка вечер демонстрирал наученото от кака си Галя на най-различни по статут и възраст жени. Пред чатала му се изреждали от обикновени провинциални студентки, през знойни манекенки до застаряващи бизнес дами.

Сочната клюка разказва, че Галена била бясна, защото обучила жребеца на сексуални мурафети за себе си, а той радвал женорята на половин България с виртуозните изпълнения почерпени от опита на палавата си колежка. Дай боже такава „учителка” всекиму .

Но, да не забравяме, че все пак това са само клюки и какъв процент истина има в тези истории не е ясно. Преди време някой беше казал: „Не ме интересува какво говорят за мен, важното е да пишат името ми правилно”.

Дано, не съм сгрешила нечие име...