Ексклузивно! Брад Пит спи с мъже

Източник твърди, че хубавецът имал взимане даване с мъже поне от десет години

Мили момичета, не страдайте, той е бисексуален и може би все още имате шанс.

Световните медии гръмнаха с новината, че известният холивудски актьор Брад Пит е бисексуален. Оказва се, че той и съпругата му Анджелина Джоли живеели в „отворен” брак. Информацията споделили лица от вътрешния кръг на знаменитото семейство. Според тях Брад Пит бил "ту на единия, ту на другия бряг" поне от десетина години.

Например, преди няколко години Брад Пит се интересувал много от порно звездата в гей филми Камерън Фокс. Той си уговорил среща с него, но когато мъжете се срещнали в хотелската стая, Брад Пит дал хилядарка на порноактьора и го изпратил да си ходи. Според клюкарските издания, холивудския красавец се оказал с придирчив вкус.

Явно Брад Пит и Анджелина Джоли живеят в свободен брак, позволявайки на всеки в семейството да има странични сексуални забежки. Твърди се, от тези правомощия най-много се възползвал Брад: "Анджелина се грижи за шест деца, занимава се с филми и благотворителност и прекарва вечерите сама, докато за съпругът й, един от най-сексапилните мъже на планетата се предполага, че прекарва вечерта в обществото на момчетата."

Към момента никой от семейството не е коментирал новината.

Припомняме, че сватбата на най-известната двойка в света беше невероятно скромна. На сватбената церемония, която се състоя 23 август миналата година, присъстваха само 22 души само най-близките сестра на актьора Джули Нийл, брат му Дъг Пит, родителите Джейн и Уилям, и други близки родственици.

Церемонията се състоя във френския замък "Шато Миравал" - имение, което семейството притежава от 2008г. Разрешение да се оженят Пит и Джоли получиха от съдия в Калифорния, който също така проведе церемония във Франция.

На сватбената церемония присъстваха многобройното потомство на двойката. До олтара Анджелина бе придружена от по-големите си синове Мадокс и Пакс. Захара и Вивиън хвърляли цветчета, докато Шайло и Нокс подавали пръстените.

Интересното е, че Анджелина не покани на сватбата баща си, актьора Джон Войт. Възрастният актьор научил за важното събитие в живота на дъщеря си от пресата. По-късно, двойката обясни решението си: "За нас беше важно този ден да е топъл и изпълнен със смях. Беше толкова специален ден, искахме да го споделим с нашите деца този много щастлив момент за семейството. "

Преди време подобен гей скандал гръмна и около името на Джон Траволта, който беше забъркан в истории с масажисти.

Други известни холивудски красавци пък избраха да „излязат от килера” и да си признаят своята сексуална принадлежност съвсем открито, рискувайки да съкрушат сърцата на милиони жени и собствената си кариера.