Кошлуков: Радан Кънев и Трайчо Трайков са като "полеви курви"

Според политолога Емил Кошлуков с хлъзгавото си държане уж десните Радан Кънев и Трайчо Трайков работят за президент на БСП

Обявяването на нов десен проект в деня след изборите от Радан Кънев е измъкване от ситуацията с отказа на ДСБ да подкрепи Цецка Цачева, смята политологът Емил Кошлуков. Дори съратникът му Гроздан Караджов подкрепи Цачева.

Ето какво написа в личния си профил във Фейсбук Кошлуков:

"Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме. 
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко...за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите - от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите курви, те са на повикване, който плати - ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане. 
Аз десен плъх не съм виждал."