Избягвайте района на Шишковата и ул. Пирин

Архив Варна

04-11-2009, 15:11

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

17:12 ч. В края на работния ден задръствания има по основните булеварди на Варна, предадоха диспечерите на "Ласиа такси". По "Сливница", "Владислав", "Христо Смирненски" и "Цар Освободител" има колони и на светофарите се чака поне 2 цикъла. Светофарът на ул. "Пирин" продължава да не работи. От "Ласиа такси" съобщиха, че ул. "Баба Рада" е затворена по неизвестни причини. След половин час трафикът ще е още по-натоварен, затова не бързайте и спазвайте правилата, предупредиха от "Ласиа такси".

Заради изкопни работи е спукана тръба с газ в района на ул. "Преспа" до Шишковата градинка. Заради възможно изтичане мястото е обезопасено от полицаи, които спират движението и не допускат автомобили и пешеходци. Аварийни екипи отстраняват проблема.
При инцидента няма пострадали, съобщи за Дарик Жени Жейнова от ОДП-Варна.

 



ТАЗИ СУТРИН: Продължава да вали, задръстванията са по централните булеварди



9:01 Диспечерите на "Ласиа такси" ни увериха, че пътно-транспортни произшествия не са се случили до този момент, трафикът е сериозен, но въпреки дъжда днес се очертава един прекрасен ден, а според астроложката Елена - идеален за пътуване и приключения.
Все пак бъдете внимателни, пътната обстановка става все по-натоварена по всички направления. Бъдете толерантни и не бързайте безсмислено, защото целият ден е пред вас...


8:35 ч. Дъждът не спира, а пътната обстановка не се е променила. По варненските улици всичко е спокойно, увериха ни диспечерите от "Ласиа такси".

Следващата информация очаквайте в 9:00 ч.


8:00 ч. Проливният дъжд тази нощ не е предизивикал инциденти и препятствия на пътя твърдят шофьорите на "Ласиа”.
Варненци вече тръгнаха на работа и задръстванията са на традиционните "тапи" по централните булеварди „Владислав”, „Цар Освободител” и около гарата, но засега са в рамките на нормалното - няма да ви забавят повече от 1 цикъл на светофара.

Ако няма да излизате скоро, очаквайте нова информация около 8:30 благодарение на таксиметровите шофьори на „Ласиа”.
Можете да ги повикате на  500 000, 0897 500 000, 0878 510 000 и 0889 510 000