Общи условия

Моля да прочетете внимателно Общите условия за употреба и защита на личните данни на настоящия уеб сайт.

Всички материали, публикувани в сайтовете от групата: Tribune.bgFinancialtribune.bgNovsport.comLifeonline.bgPlevenutre.bgVarnautre.bg, са собственост на НИКАдвъртайзинг ЕООД и са обект на Закона за авторското право и сродните му права. 

В това число влизат авторските новини и интервюта, анализите на нашите журналисти, както и преводните материали от чуждестранни източници.

Изключение са материалите, в които изрично е посочен друг източник.

Използването на наши текстове, видеа и снимки в други информационни платформи е допустимо само при цитиране на сайта (Tribune.bgFinancialtribune.bgNovsport.comLifeonline.bgPlevenutre.bg или Varnautre.bg) и прилагане на линк към оригиналната публикация.

Вашият достъп и употреба на услугата се осъществява при условие с настоящите Общи условия.

Влизайки в нашата интернет страница, Вие се съгласявате с Общите ни условия.

Линкове към външни интернет страници:

Нашата интернет платформа съдържа препратки към други страници в мрежата, които не са притежавани и контролирани от издателя НИКАдвъртайзинг ЕООД. Ние нямаме контрол и не носим отговорност за тяхното съдържание, политика на защита на личните данни или други практики.

Приемайки настоящите общи условия вие се съгласявате, че издателят НИКАдвъртайзинг ЕООД няма как да носи отговорност за съдържание, продукти или услуги предоставяни от външни интернет източници.

Настоятелно ви съветваме да четете условията за ползване и защита на личните данни на всеки външен източник.

Законодателство:

Настоящите Общи условия за употреба и защита на личните данни отговарят на българското законодателство.

Запазваме си правото да променяме или заменяме тези Условия по всяко време, за което ще бъдете информирани своевременно.

За въпроси по настоящите Общи условия можете да се свържете с нас на Email: [email protected]