Почетен консул печели надпревара с офис на колела

Архив Варна

06-11-2009, 10:20

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Български тим, ръководен от почетния консул на Финландия във Варна Красимир Ганчев, успя да впечатли световните специалисти с тунингования от тях 12-цилиндров Mercedes CL600 с най-добре звучащата car audio система на Европа.

Освен с величествената си аудиосистема, CL-ът може да се похвали и с още много таланти. Камера, монтирана на огледалото за обратно виждане, пренася собственика в конферентната зала, ако той закъснява за заседание заради задръстване, например. Благодарение на 3G-технологията за мобилни мрежи от автомобила могат да се извършват видео обаждания в уеб среда. Подлакътникът на задната седалка е еволюирал до скенер, а под жабката е скрит принтер. Портативен компютър с безжична клавиатура в средната конзола над плейъра позволява изпълнението на безброй операции. Автомобилът разполага дори с WiFi мрежа, отворена за ползване от допълнителни устройства.
Ако на някой му се струва, че такава кола все още има само във филмите, може да се увери сам, че това вече е реалност. Невероятният автомобил ще бъде показан във Варна. Официалното представяне на невероятния  Mercedes CL 600 ще бъде направено лично от г-н Красимир Ганчев в неделя от 12 ч. до 14 ч. В шоу-рум Балкан Стар Аутомотив ЕООД  клон Варна, който се намира на автомагистрала Хемус №39.  Всеки ще може да седне в колата и да се наслади на най-добрата концертна зала на 4 колела, както и сам да тества концепцията за мобилен офис в автомобила.