Мъж отвлякъл девойка и приятеля й, гаврил се с момичето

Архив Варна

06-11-2009, 12:09

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

37-годишен мъж от търновското село Асеновци е задържан за 24 часа и обвинен в отвличане и блудство с непълнолетно момиче. Срещу А. М. е образувано досъдебно производство.

В четвъртък около 18.30 часа криминалистите от Велико Търново получили сигнал от персонала в заведение в село Добри дял, че са станали свидетели на отвличане. Те обяснили, че 16-годишното момиче и 20-годишният му приятел пиели чай, когато на маса им седнал непознат мъж. Той притеснявал младежите с настояване да му поръчат кафе и мезета. Мъжът бил доста едър и се държал нагло. Притеснените младежи побързали да си платят сметката и да си тръгнат. На излизане обаче те били последвани от непознатия. Персоналът и другине клиенти в заведението видели, че навън мъжът натикал насила и двамата в опела си, като принудил момчето да седне зад волана, след което автомобила потеглил в неизвестна посока.
Половин час по-късно описаната подробно от свидетелите кола била засечена от полицията близо до стадиона в селото. На земята до автомобила, в безпомощно състояние, лежал приятеля на девойката, който бил изхвърлен от возилото. А вътре в купето полицаите заварили 37-годишният мъж, който се гаврил с непълнолетното момиче.