Задръстване блокира кръстовището на “Сливница” и “Бенковска”

Архив Варна

10-11-2009, 05:21

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

14:55. Огромно задръстване е блокирало в момента кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Бенковска". Колоната от автомобили стига чак до отсечката на ул. "Отец Паисий", казаха диспечерите на "Ласиа". Причината за трафика е повреден автомобил. Шофьорът останал в едното от платната за движение и се мъчел да острани повредата на място.

8:15. Пътната обстановка вече е доста натоварена по централните булеварди и в района на гарата. На светофара на Червения площад е имало катастрофа, но трафикът вече е възстановен.

 

 

38-годишен мъж пък е загинал при сблъсък между лека кола и товарен автомобил край Провадия, каза дежурният офицер в КАТ.

 

Катастрофата станала късно снощи по пътя между селата Комунаре и Аспарухово. Загиналият мъж бил зад волана на леката кола. По предварителна информация причина за инцидента е неправилно изпреварване.


Общо 20 са регистрираните пътни произшествия на територията на Варна през последното денонощие, казаха от пътна полиция. При тях са нанесени само материални щети на автомобилите. Няма информация за промени и реогранизации на движението. Пътищата в областта са сухи и напълно проходими.

7:20. Задръстванията днес започнаха рано-рано. Диспечерите от "Ласиа такси" ни напомнят за ремонта на крайезерния път.

 

Астроложката ни Елена предупреждава, че разсеяността днес може да стане причина за възникването на много напрегнати ситуации по пътищата. Необходимо е да се концентрирате както над своите действия, така и над реакциите на другите.