Рон Ууд от The Rolling Stones губи 6,5 милиона паунда

Варна Лайф

11-11-2009, 16:22

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Рон Ууд се развежда на 11 ноември със своята жена Джо Ууд. 23-годишният брак не издържа връзката на 61-годишния Рон с 20-годишната сервитьорка Катя Иванова.

Бракоразводният процес се повежда в лондонски съд на основание изневяра. Това според британските закони означава, че решението ще излезе след шест седмици.

Джо претендира за имущество върху 2 къщи и за чест от приходите от бъдещи продажби на The Rolling Stones. Съпругата на музиканта заявява, че има право на това, заради дългогодишните компромиси с изневерите, алкохолизма и наркоманиите на китариста.

Звездната двойка се раздели през юли миналата година, три месеца след като Рон започна да се среща в Лондон с 19-годишната московчанка Катя. По думите на съпругата на музиканта, Катя неизменно придружава Рон.

Рон Ууд се запознал с момичето на премиерата в Лондон на документалния филм за  The Rolling Stones на Мартин Скорсезе. Катя била в обслужващия персонал на премиерата.

Рон Ууд официално влиза в състава на The Rolling Stones през 1976 г. За сравнение - разводът на Пол Макартни с Хедър Мийлс му струва 48,6 милиона долара.