Черно море без контрола през уикенда

Архив Варна

12-11-2009, 20:26

Автор:

ИВАН СИМЕОНОВ

Всичко от Автора

„Черно море” няма да проведе контролна среща през паузата на шампионата, реши спортно-техническият щаб на клуба. Вариантът за спаринг със „Стяуа” пропадна, макар да имаше желание и от двете страни.

Румънците настояли мачът да бъде във вторник, тъй като имат доста национали, ангажирани през уикенда. Този ден, обаче, не устройва варненци, тъй като в петък им предстои пътуване до столицата, където на следващия ден гостуват на „Левски”.

Пропадна и другият вариант за контрола - с „Фарул”. Румънският втородивизионен тим има редовен кръг в първенството в събота. Така „Черно море” ще продължи само с тренировъчния процес, като не се предвижда дори двустранна игра. В предишната пауза на шампионата на 10-и октомври „моряците” отново не намериха сериозен съперник и в последния момент проверката спаси втородивизионният „Калиакра”

Нападателят Мирослав Манолов получи травма. Той има оток на коляното и ще почива до края на седмицата. Голмайсторът на тима е твърдо решен да играе срещу „Левски”, дори и да чувства болка. Георги Какалов, който получи ден почивка в сряда, възобнови тренировки. Даниел Димов и Адемар Жуниор също водят пълноценни занимания. За разлика от тях Станислав Стоянов и Александър Александров продължават с процедури и по-леки натоварвания.