Днес жените сякаш са полудели

Архив Варна

12-11-2009, 22:06

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Днес жените като че ли са полудели. Искат много, всичко и на всяка цена и някак си успяват да завъртят света около своите желания и променливи настроения. Внимавайте, мили дами, да не стигнете твърде далеч в своите претенции, за да си дадете все пак шанса те да бъдат удоволетворени.

АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

 

Слънце в Скорпион, Луна във Везни
26 лунен ден


Днес ще ни се наложи да поработим по-усърдно, за да възстановим финансови загуби и да стабилизираме материалното си положение. В желанието си да излезем от безизходицата обаче, не бива да се увличaме по спонтанни начинания и решения. Те могат да се окажат не достатъчно обмислени или твърде неадекватни на ситуацията. Прибързвайки, рискуваме да се доверим на ненадеждни съветници или на непроверена или подвеждаща информация и, вместо да излезем от затрудненото положение, да си навлечем допълнителни тревоги, затруднения, а, в най-лошия случай, и загуби.


Напрегнатата ситуация може да предизвика конфликти и раздори с близки приятели, любими хора, деца или партньори. Сами разбирате, че нищо не е толкова ценно, че да си струва загубата на ценни за сърцето хора, загубата на доверие и взаимно разбирателство с тях.


Бизнес и работа. Насочете своето внимание към добрата организация на делата си и оставете нещата да следват своя собствен ход. Не се суетете, не хабете енергията си напразно. Насочете я към творческа или интелектуална дейност и ограничете разходите си. Енергетиката на днешния ден предразполага към необмислени постъпки и ненужни покупки, породени от желание да преувеличим постиженията си, да се похвалим  или просто показно да демонстрираме благополучие.


Здраве, хранене, красота. В здравословно отношение е препоръчително да се правят масажи, въздействащи и активиращи блокирани точки и канали на тялото. Манипулации по самата кожа не са препоръчителни – повърхностните капиляри са твърде слаби и уязвими. Уязвими са също ендокринната и нервната системи, така че щадете ги максимално. Храната трябва да е по-лека, за препоръчване вегетарианска, а тези, които имат проблеми с черния дроб и панкреаса, следва да ограничат до минимум приемането на храна и напитки.


На всички пожелавам хубав и успешен ден! Бъдете справедливи и етични във взаимоотношенията си и се опитайте да запазите хармонията във вътрешния си свят и обкръжаващата среда!


Овен. Ако държите всичко наоколо под око, няма защо да се опасявате от неочаквани провали и обрати в делата си. У дома ще трябва да следите за изразните си средства и да се съобразявате пред кого може и пред кого не бива да изразявате недоволството си. Особено внимавайте с по-възрастни роднини и най-добре се постарайте да не се мяркате пред очите им.

Телец.
Постарайте се днес да сложите черта под текущите си дела и проекти и проанализизрате финансовата си удоволетвореност от тях. А утре вече ще можете да помислите как и откъде да привлечете липсващия ресурс. Застоят и липсата на движение са пагубни за вашия организъм в момента. Какво пък – можете да се пораздвижите – една продължителна разходка надвечер няма да ви изтощи!

Близнаци.
Желанието ви да си подсигурите бъдещето, като че ли ви накара да поемете твърде много работа и ангажименти. Не си търсете нови, преди да сте приключили с тези. Взаимоотношенията ви с партньора най-сетне трябва да са се стабилизирали, независимо дали го отчитате или не. Можете да си отдъхнете и просто да им се наслаждавате.

Рак.
Ако не се отклонявате от плановете си и напредвате стъпка по стъпка, в най-скоро време ще се удивите колко близо сте до крайната цел. Успех! У дома имате шанс да разрешите с един замах всички проблеми. Признателността на вашите близки ще стопли сърцето ви и ще върне усмивката на лицето ви.

Лъв.
Правилно разпределете силите си по всички фронтове и не се товарете с повече отколкото можете да понесете. Време е сериозно да обърнете внимание на психическото си изтощение и да се освободите от нервното напрежение. За тази цел най-добре прекарайте вечерта в усамотение – това ще ви осигури възможност да влезете в мир със себе си и ще ви даде сили за утрешния ден.

Дева.
Направете нещо, за да се почувства тялото ви добре, и то ще ви се отплати богато. Така няма да сте неподготвени, ако утре срещнете любовта на живота си. Имайте предвид че е възможно това да се случи още днес – не подминавайте новите запознанства и предложения. Стар приятел или партньор може също да ви отправи примамливо предложение.

Везни.
Бъдете искрени и етични със своите бизнес и интимни партньори. Това само ще подобри взаимната изгода и привличане между вас. Ако се отдадете със сърце и душа на работата си, няма да имате поводи за опасения или неудовлетворение.

Скорпион.
Не подлагайте днес на съмнение своите способности. Имате потенциал да се справите с всяка една ситуация. Дори с напрежението у дома. А можете просто да се оттеглите от домашните конфликти – в момента никoй няма да забележи това.

Стрелец.
В мътната вода обикновено се заформя нещо непонятно и плашещо. Днес такава мътна вода сте вие. Внимавайте! Реакциите ви може да бъдат не съвсем адекватни на ситуацията, мислите, които искате да споделите, ще бъдат облечени в думи, които и вие не знаете как се изплъзват от устата ви. Най-добре ще направите, ако прекарате деня в уединение.

Козирог.
Днес може да ви се прииска да забавите темпото или просто да си починете. Как ще прекарате времето си е чисто ваше решение, но може би е добре да си припомните, че загубеното време няма да се върне и това впоследствие доста ще ви изнерви. Почивайте пълноценно и свършете нещо полезно за себе си.

Водолей.
Ако имате възможност, посветете днешния ден на семейството си и домашните си ангажименти. Категорично се въздържайте от крупни покупки – със сигурност ще съжалявате за похарчените пари.

Риби.
Всяко дете се нуждае oт признание за това колко безценно и уникално е то. Включително и това, което живее вътре във вас – усмихнете му се! Така и любовта, и щастието ще ви се усмихнат скоро.