Миро завъртя лентата на новия си хит

Варна Лайф

14-11-2009, 15:15

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Роденият в Добрич певец Миро, който ще представя България на Евровизия в Норвегия през 2010 г., презентира най-новия си хит. За промоция на песента „Убиваме с любов“ той избра 13 ноември, тъй като 13 е любимото му число.

 

Интересен момент в цялостния нов проект на Миро е създаването на видеоклипа. За два дни българо-турски екип реализира видеото на „Убиваме с любов“. Клипът е заснет на 35-милимитрова лента в Истанбул. Режисьор на лентата е Силвестър Лолов, а оператор – Алтан Донмез, заснел няколко клипа на турската легенда Таркан.

Внушаващи са кадрите, заснети на различни паметници от историята и културата на Турция. Особено впечатляващи са моментите от моста "Халич" – първият подвижен железен мост на Златния рог, намиращ в непосредствена близост до българската църква "Св. Георги".


За снимките Миро и снимачният екип получиха пълно съдействие от Министерството на културата на Турция и кметството на Истанбул. За безпроблемната работа на международния екип се погрижиха и органите на полицията и пожарната на мегаполиса. Видеоклипът се завъртя първо в ефира на теливизия “Планета”.