Новолуние - внимавайте какво си пожелавате

Архив Варна

15-11-2009, 22:42

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Добро утро на всички!!! Зaпочва една нова седмица, завършва един лунен месец. Време е за равносметка. Посветете деня на освобождаване от всичко онова, което изминалите 28 дни са определили като безперспективно, ненужно, остаряло или носещо болезнени и неприятни емоции. Освободете съзнанието си от ненужните мисли, а дома - от ненужните вещи.

През днешния ден дори мислено не бива да градите някакви планове, не бива да сключвате никакви споразумения, да вярвате на обещания и прогнози. Категорично се забранява гадаенето и други фини практики, както и да се възползвате от тях.


АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

Слънце в Скорпион, Луна в Скорпион

28 лунен ден - новолуние


Днес точно в 21,13 ч, настъпва новолунието в Скорпион. Всяко новолуние слага началото на един нов обществен, социален и житейски цикъл. По време на самото новолуние и в часовете след него е добре да се погрижим да поддържаме ума и духа си чисти и светли, в състояние на радост, хармония и оптимистично очакване. Това е времето, когато вселената е отворена за всяка наша мисъл и желание. Внимавайте какви мисли ви спохождат и какво си пожелавате - може да се сбъдне. Това са най-чистите и магически часове в месеца - възползвайте се от тях, за да визуализирате и най-смелите си мечти. И много скоро някои от тях могат да се превърнат в реалност.


И така, използвайте деня, за да се освободите от негативните емоции и преживявания, ревността, злобата и агресията. Простете обидите и разочарованията, забравете за онези свои планове, които са се оказали неосъществими на този етап. Почистете дома си, можете да го поръсите със светена вода, да запалите ароматни свещи и масла. Вземете душ, облечете се празнично и се подгответе  за ново начало - посрещнете го с ясна мисъл, чисто сърце и светла душа. Помислете си за всички онези малки и големи неща, мечти и желания, които ви липсват, за да се чувствате истински щастливи и успешни личности. Представете си, че те вече са се случили и изживейте радостта от постиженията и притежанията си. А след това си ги запишете. Можете да си ги прочетете и на глас - все пак “в началото бе словото” и думите действително съдържат в себе си огромна магическа сила.


Успешен щастлив и ползотворен месец желая на всички!

Работа и бизнес. Денят не е подходящ за никакви начинания. Най-добре ограничете активността си и не планирайте нищо ново. Ако не е възможно изцяло да ограничите дейността си, посветете деня на рутинни действия и задачи. Ако не сте погасили данъчните и социално-осигурителните си задължения, побързайте да го сторите. Но не предприемайте нови стъпки в тази посока. Денят е изключително неподходящ за даване пари на заем.

Здраве, хранене и красота. Денят е предназначен за пречистване и освобождаване, така че всяка инициатива в тази посока е добре дошла и ще намери пълна подкрепа от космоса. Желателно е да се пази пост и въздържание, да не се употребява алкохол. Психиката е изключително уязвима, поради което категорично се въздържайте от употребата на упойващи вещества и лекарства. Хората са податливи на депресии и емоционални изблици. Подходящи са силно препечени храни, житни и зърнени изделия, мляко и млечни продукти. Уязвими органи са дебелото черво и ануса, яйчниците, външните полови органи и пикочната система. Да се избягват всякакви операции и манипулации в тези области. Болестите започнали на този ден ще бъдат продължителни и опасни. Козметичните и разкрасителни процедури ще имат твърде кратък ефект – не си струва да влагате сили, време и средства в тях.