Посветете се на семейството

Архив Варна

22-11-2009, 03:24

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Малки разочарования от околните могат днес да помрачат настроението и почивката ви. Не бива да ги подминавате с лека ръка, но и не бива да се фиксирате твърде много в тях. Неразбирателствата с деца, любоми хора или приятели с нищо няма да подпомогнат вашето добро самочувствие,така че използвайте още ранните сутрешни часове, за да изчистите и неутрализирате всички възможни причини за тяхното възникване. Ако успеете да си подсигурите спокойствието, ще можете да се радвате на прилива на свежи сили и вдъхновение, които днешният ден ще предложи.


АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей
7 лунен ден


Разположението на планетите днес прави деня подходящ за общуване с членовете на вашето семейство. На фона на общото настроение и енергетиката това е подходяща възможност за укрепване на връзките, за осъзнаването на ролята, която всеки един от нас изпълнява в семейната общност и необходимостта, която има от нея. В течението на деня вие ще се уверите,че можете да разчитате на помощ и поддръжка от най-близките си хора. Какво по–удовлетворително от това.

Полезни ще бъдат контактите и с по-възрастни и опитни хора. Днес те могат да ви споделят важни знания, да ви насочат с добри съвети, които обезателно ще ви послужат в бъдещето.

Не говорете днес напразно, не изричайте на глас онова, което не желаете да срещнете в реалността. Днес Вселената е цялата в слух и може да отговори на всяка произнесена дума, като я пресътвори в реалността. Молитвите през днешния ден имат особена вълшебна сила. Ако ли пък у вас напират думи на недоволство и огорчение, имайте пред вид, че Луната във Водолей предразполага към изкривяване на обективната реалност и хората са склонни да се самозаблуждават и самозалъгват. Внимавайте и пред кого споделяте намеренията и тайните си - думите ви могат да бъдат изкривени и използвани срещу вас.

Работа и бизнес. В опитите си да излезете от затрудненото положение избягвайте да се увличате по спонтанни решения и предложения. Те могат да се окажат недостатъчно обмислени и твърде оригинални и ексцентрични, за да могат да бъдат реално осъществени. Така финансовите ви проблеми не само че няма да се разрешат, но и ще се задълбочат.

Здраве хранене и красота. Не престоявайте днес дълго на едно място, осигурете си повече движение. Продължават да са ефективни всякъкви методи за закаляване, водни процедури, включително и такива, които могат да бъдат провеждани на открито. Лечебните свойства на водата днес са допълнително подсилени. Не се препоръчва обаче продължителен престой в горещи минерални води, сауната и парната баня - кръвоносните съдове днес са уязвими. Подходящи са релаксирлащи масажи, подхранващи и хидратиращи маски за кожата, подстригване и боядисване на косата. От менюто следва да изключите птичето месо и яйцата. Нервната система е лесно възбудима, утрешният ден ще бъде доста сложен и напрегнат, така че осигурете си достатъчно спокойствие и време за почивка.