Бъдете последователни по пътя към успеха и спокойно решавайте възникналите проблеми!

Архив Варна

22-11-2009, 23:09

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Постарайте се днес да запазите спокойствие и да проявите търпение. Едни ще искат повече отколкото им се полага, или ситуацията позволява. Други ще бъдат изнервени от това, че усилията им не дават незабавен резултат. И едните, и другите ще срещнат трудности и ограничения по пътя си, които ще причинят по-скоро загуби, отколкото ползи.


АСТРОЛОГИЧНА КАРТИНА НА ДЕНЯ

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей
8 лунен ден

Крайностите ще присъстват във всякакви форми и ще се движат от дълбок песимизъм до безпочвен оптимизъм. Липсва само реализъм, така че изненадите няма да са малко. Ще спечелят тези, които постепенно се придвижват към своите цели, обръщайки достатъчно внимание на реалните факти и спазвайки всички протоколни изисквания на дипломацията и добрия тон. Бъдете последователни в своето движение по пътя към успеха и спокойно решавайте възникналите проблеми. Постарайте се да запазите хармонията във взаимоотношенията с околните и най-вече с колеги и шефове. Проявите на гняв и негативизъм ще бъдат възприети като признаци на прекалено щестлавие, недобро възпитание, егоцентричност и цинизъм. Едва ли това ще подпомогне успешната реализация на вашите планове и намерения.

Работа и бизнес.
Направените днес разходи със сигурност няма да донесат очакваната полза, така че ограничете се само до най-необходимото. Единствено изключение правят агресивните рекламни кампании и шумните благотворителни събития. Периодът е неблагоприятен за инвестиции и ремонт на скъпа техника и машини, а и работата с тях изисква повишено внимание и взимането на всички мерки за безопасност. Онези от вас, които са чакали дълго, за да докажат своите професионални възможности пред ръководството могат да се възползват от непредвидените ситуации на днешния ден, за да блеснат със своите качества и способности. Вашите новаторски идеи и способности за бързо излизане от кризисни ситуации ще бъдат високо оценени. Тези, които заемат високи ръководни постове, ще могат днес и утре енергично да защитят своя авторитет и да затвърдят позициите си, проявавайки дипломатичност и далновидност.

Здраве, хранене и красота. Денят ще причини емоционално безпокойство на мнозина, поради което са препоръчителни повече движение и чести почивки на чист въздух. Моментът е подходящ за провеждането на пречистващи дихателни техники и разтоварващ хранителен режим. Онези от вас, които са по-чувствителни и възприемчиви към фините енергии могат да усетят безпричинно безпокойство. Това не бива да ви създава излишни тревоги - причината е в изострените възприятия и цикличното проявление на някои скрити трансформационни процеси в организма. Изключително подходящ ден за лечение с енергии, билки и приготвяне на билкови отвари. Днес и утре не се препоръчва хирургична намеса и манипулации на вените, ставите и очите. Болестите могат да бъдат продължителни и много опасни. Дамите могат да се възползват от последна възможност за посещение във фризьорски салон, ако не искат да чакат благоприятните за това дни в края на седмицата. Поглезете своята кожа с лифтинг процедури, подхранващи и хидратиращи маски.