Фенове на “Черно морe” атакуваха левскар

Архив Варна

24-11-2009, 16:26

Автор:

ИВАН СИМЕОНОВ

Всичко от Автора

Фенове на „Черно море” опитаха да шамаросат футболиста на „Левски” Боян Табаков в последните минути от мача на дублиращите тимове. Тогава няколко от тях нахлуха на терена на стадиона под Аспаруховия мост, но до инцидент не се стигна.

„Моряците” си върнаха за загубата с 0:3 при представителните отбори през уикенда и победиха с 2:1. Мишо Паскалев откри в 47-ата минута от дузпа. „Сините” изравниха също от наказателен удар в 72-ата минута чрез Табаков. Крайното 2:1 оформи резервата Димитър Желязков в 86-та мин. „Левски” завърши двубоя с човек по-малко, тъй като в средата на второто полувреме, след два жълти картона Иван Жечев бе изгонен. Футболистите на „Черно море” посветиха победата на контузения си съотборник Ивайло Станчев. Цялото ръководство на варненския тим изгледа двубоя. Мачът бе наблюдаван и от шефа на съдиите Димо Момиров, който следеше за изявите на съдията от Велико Търново Петър Петков.


По същото време първият отбор потегли за Бургас, малко след като приключи последното занимание на стадион “Тича”. Утре „Черно море” гостува на „Черноморец” в мач от турнира за купата на България. Както се и очакваше от групата отпаднаха контузеният Милен Петков и невъзстановеният Станислав Стоянов. Велизар Попов взе по-голяма група футболисти. Сред тях са Дани Георгиев и Ели Маркес, които също не са напълно възстановени.