Днес няма условия, бъдете спонтанни

Архив Варна

25-11-2009, 22:56

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Днес животът може да ви зарадва с неочакван подарък, изненадваща, но приятна визита или обаждане. Хората ще си доставят приятни емоции, общуването трябва да е спонтанно и естествено, съпроводено от интересни предложения и обмен на интригуващи идеи и факти. Жените ще кокетничат и ще се стараят да прояват възможно най-привлекателната си страна, постъпвайки дори леко ексцентрично и поднасяйки безброй изненади на своите обожатели. Не им се сърдете, че не спазват уговорките си, че са твърде разсеяни или пък непоследователни в желанията си. Нали в това е чарът им?


Слънце в Стрелец, Луна в Риби
10-11 лунен ден


В съществуващите връзки  ще усетите обновновление на чувствата, а на необвързаните денят може да донесе неочаквани срещи. Ще има такива, които ще се радват и на двете възможности – най-вече представителите на водната стихия Риби, Раци и Скорпиони –внимавайте обаче да не бъдете разкрити. Разбира се, когато връзките се развиват бързо страстно и спонтанно, възможно е да има и капан и той е в прекаленото идеализиране и възлагане на неоправдани надежди, които много скоро могат да донесат разочарование. За да предотвратите това, е необходимо да бъдете пределно искрени и ясни за намеренията си и обективни в очакванията си. Възникващите в момента отношения, могат да се изживеят като вълнуващо приключение, което обаче едва ли ще продължи много дълго. Имайте предвид това и не подлагайте на риск дългогодишните си взаимоотношения заради мимолетни преживявания. Това със сигурност ще ви донесе много повече тревоги в бъдеще, отколкото наслади днес.

Все пак за авантюристичните и освободени в общуването си хора, денят носи шанс за общуването със сродни души, трептящи на вълните на вашите вибрации. С особена сила това се отнася за представителите на подвижните и водните знаци и най-вече Риби, те и без това от години се настройват  на вълните на спонтанността и неочакваните обрати.

Работа и бизнес. Денят е подходящ за придобиване на нови знания, интензивно обучение, работа с изчислителна техника, продажби и сделки с висши технологии и ноу-хау. По случайност може да направите покупки и вложения при много изгодни условия. Нужно е обаче да се убедите, че всичко, свързано със съпътстващите сделките документи, е наред. Много подходящ ден за закупуване на производствена и офис техника, машини и съоръжения. Подходящ момент за масови презентации и широки рекламни кампании. Единственото условие, с което трабва да се съобразявате, е да не следвате предварително начертани планове  и графици, да бъдете по-гъвкави и непредубедени и да доведете всичко започнато днес до край.

Здраве, хранене и красота. Не бъдете пасивни днес, уседналият начин на живот е противопоказен. Активното движение и спорт ще възобновят и акумулират енергията ви. Най-подходящи са водните спортове. Водните процедури, сауна, парна баня също. Идеален момент за хидратиране на кожата, а посещението в салон за красота ще накара всяка жена да погледне с други очи на себе си. Избягвайте само ножиците и четките на фризьора. Уязвими области са гръбначният стълб, ходилата и лимфната система. Избягвайте злоупотребата с опиати и спиртни напитки.