Очаква ни прекрасен уикенд

Архив Варна

27-11-2009, 22:11

Автор:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА

Всичко от Автора

Благодарение на благоприятните планетни взаимоотношения през тези дни, много от вас ще успеят да се насладят на един прекрасен уикенд. Нивата на жизнената активност,  оптимизмът и самоувереността  са повишени, а възможностите за разтоварване и приятно прекарване на времето ще бъдат многобройни. С каквото и да се захванете, ще ви се отдава с лекота - трудно ще бъде само да стоите на едно място. Благоприятно ще протичат кратките пътувания и разходки за онези, които желаят активен отдих сред природата. Младите енергични и ентусиазирани хора ще могат да се насладят на шумни празненства и танцови забави. Дамите с наслада и успех могат да посветят част от времето си на шопинг и учудващо лесно ще попадат на това, което отдавна желаят да придобият, при това на изгодна цена. Любознателните натури пък с огромна наслада ще могат да потънат в интересно четиво или да попаднат на тв предаване или филм на тема, която отдавна ги вълнува живо.


Слънце в Стрелец, Луна в Овен

13-14 лунен ден

събота и неделя


Срещите и контактите ще протичат живо и въодушевено с много страст в общуването и ентусиазиран обмен на идеи. Внимавайте каква информация получавате, тя може да даде отговори на въпроси, които отдавна ви вълнуват. Можете също така да се запознаете с хора със сходни на вашите интереси, с които да установите дългосрочни взаимоотношения, които да прерастнат в приятелство и сътрудничество на най-различни нива.


Насочете своето внимание към личности и ситуации, с които асоциирате вашето бъдещо развитие. Ако все пак при вас се върне ситуация от миналото, постарайте се бързичко да я разрешите  и смело продължете напред. Сега е време  да се освободим от товара на миналото и да приветстваме новостите в живота си.


На каквито и занимания да посветите почивните си дни, важното е да бъдете енергични и да мислите позитивно, за да се впишете в общата енергийна структура. Така всичко ще се подреди във ваша полза, според нуждите, възможностите и потенциала ви.


Работа и бизнес. Повишената активност и благоприятното стечение на обстоятелствата ще подпомогнат и физическите и интелектуалните ви усилия. Изключително подходящ момент за участие в конкурси и доказване на личните качества и способности. Публично ориентираните хора ще спечелят винманието и симпатията на околните. Останалите могат да потърсят и намерят информация, която да обезпечи бъдещи занимания, както и да се срещнат полезни за тях хора, с които ги свързват общи интереси. Удачни са пътуванията, командировките, промоциите и рекламните кампании.


Здраве, хранене и красота. В момента текат поцеси на подмладяване и възстановяване на организма и всяка дейност, насочена в тази посока ще даде бързи и удовлетворителни резултати. Удачен момент за прамахване на петна по кожата, пилинг маски с плодови киселини и подхранващи маски. Дните са подходящи за активни занимания на открито, дихателни практики и силови спортни занимания. В събота са полезни водните процедури, а в неделя трябва да се ограничи както контактът с водата, така и приемът на течности. Полезни са сухи и солени храни.