Балчишките “акули” точат зъбите си за “Спартак”

Архив Варна

28-11-2009, 10:50

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Футболистите на “Черноморец” (Балчик) излизат за трите точки срещу варненския “Спартак”. Двубоят е от 14-ия кръг на Източната “Б” група и ще се проведе тази неделя в морската ни столица.

Очаква се интересен сблъсък, тъй като един срещу друг ще се изправят два стойностни отбора - варненският тим е на четвърто място в класирането с 22 точки, а непосредствено след него с две точки по-малко е тимът от Белия град. Старши треньорът на “Черноморец” Радостин Димов заяви за ВарнаУтре, че избраниците му ще излязат на терена, за да играят за трите точки. Играчите ще направят всичко възможно, за да вземат максимума от последните си две срещи за есенния полусезон. В следващия кръг балчишките “акули” приемат аутсайдера в групата “Родопа” (Смолян) и ако запишат две последователни победи, може да влязат в челната тройка.
Междувременно стана известно, че спортно-техническото ръководство работи вече по селекцията за новия сезон. Водят се разговори с набелязаните играчи и се очаква те да приемат предложението да облекат екипа на “Черноморец”.