Nine Inch Nails разпродават свои китари в еBay

Варна Лайф

01-12-2009, 06:08

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Американската група Nine Inch Nails, която скоро обяви, че прекратява турнетата си, реши да разпродаде своите музикални инструменти, като ги пусне в онлайн аукциона eBay.

Както съобщава официалният сайт на групата, музикантите решили да се отърват от нещата, които са ползвали по време на турнето, защото сега не се нуждаят от тях.

Асортиментът е ограничен до 20 инструмента. Засега Nine Inch Nails са обявили за продан електрически бас и акустични китари, но в следващите няколко седмици ще изложат на търг и други инструменти и оборудване: барабани, клавишни, усилватели, кабели, педали и др.

Лидерът на Nine Inch Nails Трент Резнър обяви, че групата му вече няма да дава концерти за 2009 година. Последното изпълнение на групата у дома в САЩ е било на 13 юни на фестивала Bonnaroo. С европейските фенове групата ще си каже довиждане по-късно.

Nine Inch Nails са решили да се концентрират върху работа в студиото. Трент Резнър е известен като привърженик на онлайн комуникацията с публиката - лидерът на NIN редовно се отчита пред феновете за извършената работа, безплатно пуска в мрежата песни, демозаписи, видеоклипове.