Mirror: Изнудват Бербатов, че ще отвлекат семейството му

Архив Варна

01-12-2009, 08:13

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Мафиоти поискали 500 000 британски лири от Димитър Бербатов, за да не отвличат любимата му Елена и дъщеричката им Деа, съобщи британският вестник „Мирър".

Телефонната заплаха е отправена по време на паузата за мачове на националните отбори. Тогава Бербатов стана рекордьор по вкарани голове с националната фанелка след двете си попадения срещу Малта.

Мафиотите се свързали с майката на Бербатов Маргарита десет дни по-рано. Футболистът, който също е бил отвличан на 18-годишна възраст като изгряваща звезда на ЦСКА, отказал да уведоми полицията, тъй като източници от подземния свят му съобщили, че в схемата са замесени хора от Министерството на вътрешните работи.

Звездата на „Манчестър Юнайтед" бил толкова изплашен, пише „Мирър", че веднага напуснал страната заедно със семейството си. Смята се, че самият сър Алекс Фъргюсън наредил нападателят да се върне на Острова с чартърен полет.

Според приятел на семейството Бербатов дори обещал пари на съседи, за да оглеждат за подозрителни лица.

Около къщата му в Англия също има засилена охрана. Пресаташето на клуба му обаче отказал коментар, тъй като въпросът касае сигурността.