Кола катастрофира на крайбрежната алея, двама пострадаха

Архив Варна

03-12-2009, 06:14

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Варненско жигули катастрофира само на крайбрежната алея снощи, около 20 часа вечерта. При удара са пострадали мъжът и жената, които били в автомобила. Състояниието им е стабилно и няма опасност за живота им. Най-вероятната причина за инцидента е невниманието на шофьора.

Още 22 катастрофи са регистрирани във варненска обраст през последните 24 часа, казаха от пътна полиция. Те са само с материални щети. Пътищата в региона са проходими и сухи, няма затворени участъци. От КАТ предупреждават шофьорите да бъдат внимателни зад волана и припомнят, че наказанията за липсата на предпазен колан и разговор по мобилния телефон зад волана се наказват сериозно.
В момента трафикът във Варна влезе в нормалното за града положение. Колони от автомобили се движат много бавно по основните булеварди в посока от кварталите към центъра на града, допълниха от централата на „Ласиа” такси. Няма пътни инциденти, които да пречат на движението, но ви трябва много търпение, за да премине през светофара на бул. „Мария Луиза” на кръстовището до „Орбита”, където в момента движението е най-затруднено.