Влажни улици, внимавайте със скоростта

Архив Варна

04-12-2009, 06:12

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Улиците в града са влажни тази сутрин, така че умната със скоростта, карайте без резки движения и внезапни решения, съветват опитните шофьори на "Ласиа такси".

Според нашите репортери с жълти коли, в града няма катастрофи, които да затрудняват движението. Без проблем работят и всички светофари. Имате още около 20 минути, за да стигнете до работа относително без задръствания. Вече е напрегнато от "Елпром" до мол Варна, по Сливница и около Червения площад.


Вече втори ден има промяна в движението на автобусите в кв. "Владиславово". Във връзка с извършване на реконструкция и разширяване на водоснабдителната и канализационната мрежа по програма ИСПА, от 3 декември 2009 година са затворени за движение улица „Петър Дертлиев” и улицата от бл. 222 до бл. 212 (покрай канала до бул.“Трети март”).

От  вчера  маршрутите на автобусни линии с номера 14, 41 и 118 А са променени както следва:
        
Линии № 14 и № 41
Посока към район “Владислав Варненчик” - запазва се маршрутът до кв. “Кайсиева градина” с временна спирка по бул. „Цар Освободител”, автобусите ще минават надясно по ул. ”Асен Разцветников” и ще се включват по маршрута си по бул. “Трети март”.

Посока към центъра – от ул. „Константин и Фружин” по бул. „Цар Освободител”, автобусите ще минават наляво по ул.”Асен Разцветников” и по бул.”3-ти март” ще се включват по маршрута си.
         
Линия № 118 А – ще се обслужва по ул. „Асен Разцветников” и в двете посоки.