Добричлии “погребаха” баските и ги изпратиха с автобус на траурна агенция

Архив Варна

04-12-2009, 11:32

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Волейболистите на “Добротица” победиха “Черно море – БАСК” с 3:1 гейма в среща от първенството при юношите старша възраст. Гостите от Варна пристигнаха в Добрич за най-важния си мач за годината с автобус на траурна агенция.

Домакините поведоха с 2:0 части преди гостите от морската ни столица да вземат гейм. В четвъртата част добруджанци се наложиха с 25:23 точки и по този начин спечелиха срещата.
“Играхме срещу равностоен противник. Получи се красив и напрегнат мач. Преди играхме контрола с варненци и ги победихме категорично, но за шампионата явно се мобилизираха и срещнахме сериозна отпора”, заяви за “ВарнаУтре.бг” старши треньорът на добричлии Евгени Попов. Той отличи капитанът Николай Тодоров, който имал изключителни изяви, Станислав Кирилов, Стоян Стоянов – играл със счупен пръст, Иван Атанасов, Станислав Ненов, либерото Дамян Костадинов и Петър Кирилов, който за пореден път изнесъл много силен мач.
“Добротица” не познава вкуса на загубата и тотално доминира в своята група. От 3 мача има само два допуснати гейма. Тази неделя е последният двубой на добричлии. Гостуват в Попово на местния тим, срещу който също излизат за победа.