Рони Ууд е бил арестуван за побой над руската си приятелка

Варна Лайф

04-12-2009, 11:47

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Китаристът на "Ролинг Стоунс" Рони Ууд е бил задържан по обвинение в побой над руската си приятелка Катя Иванова, съобщава Sky News.

Полицията в Лондон полицията потвърди пред репортери, че някакъв 62-годишен мъж, който живее в Esher, е арестуван във връзка с домашно насилие, а след това освободен под гаранция. Кой е човекът, полицията не коментира. Въпреки това, говорителят Ууд потвърди новината за ареста пред Associated Press. Инцидентът е станал вечерта на 2 декември.

Музикантът живее със сервитьорката Катя Иванова от лятото на 2008 година. Бурният роман на Ууд с 20-годишната рускиня е причина за развода със съпругата му бившия модел Джо Ууд. Двамата се развеждоха в  средата на ноември. Бързият развод струва на музикант 6,5 милиона паунда.

Това не е първото спречкване между Ууд и Иванова. През септември заради техните шумни кавги, придружени от заплахите момичето да се самоубие и хвърляне вещи през прозореца, съседи са били принудени да извикат полиция. Въпреки това, скоро след скандал двойката се помирява.

Близки на китариста заявяват, че Ууд и Иванова заедно изпиват много алкохол. Преди развода Джо Вуд се опитваше да убеди музиканта да започне лечение на алкохолизма си.