Без инциденти на пътя на студентския празник

Архив Варна

09-12-2009, 06:16

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Засиленото полицейско присъствие и предупрежденията за солени глоби и сериозни наказания явно дадоха резултати. Тази година студентският празник мина без сериозни инциденти на пътя. На територията на Варненска област са регистрирани 24 катастрофи, които са само с материални щети. Ранени и пострадали хора няма, казаха от пътна полиция. Пътищата са сухи, проходими, а видимостта е добра. Няма промяна в организацията на движението.


В момента всички светофарни уредби във Варна работят нормално. Към този час катастрофи в рамките на града няма, допълниха от централата на „Ласиа” такси.


Тежка катастрофа стана снощи около 1.30 часа след полунощ на кръстовището на бул. „Сливница” и „Цар Освободител”. Двете ударени коли са сериозно повредени, но няма ранени хора.


Трафикът вече се усеща по централните улици. Най-натоварено в момента е движението по бул. „Приморски”. Автомобилите чакат по няколко сесии на светофара, докато стигнат кръстовището в отсечката от гранд хотел „Димят” до Икономическия университет.


Задръстването по бул. „Сливница” в посока към центъра на града е стигнало до кръстовището на булеварда с ул. „Патриарх Ефтимий”.