“Черно море” посреща “Левски” в мач за купата

Архив Варна

09-12-2009, 17:39

Снимка:

СНИМКА: IMPACT PRESS GROUP

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

“Черно море” ще спори с „Левски” в осминафиналите от турнира за купата на България. Мачът ще се играе на 13-и декември, неделя, на стадион "Тича" във Варна.


Въпреки че играха с много от резервите си, „сините” не срещнаха особени проблеми днес срещу „Брестник” и победиха с 2:0 като гости в 1/16-финален двубой. Головете отбелязаха Георги Христов в 24-а мин. и Йордан Милиев в 69-а.


Невероятни кадрови проблеми обаче тормозят треньора на „Черно море” Велизар Попов преди мача в неделя. Със сигурност четирима играчи отпадат от състава. Твърдо аут са трайно контузените Станислав Стоянов и Милен Петков, както и наказаните за натрупани жълти картони Атанас Борносузов и голмайсторът Мирослав Манолов.


Под въпрос до последно ще бъдат Ели Маркес, който получи травма в мача с Монтана в понеделник, както и Танко Дяков (разтежение), Никола Домакинов (болки в адукторите) и Даниел Георгиев (проблеми с кръста).


Днес дублиращият тим победи с 1:0 „Монтана” и ще зимува на трета позиция. За „моряците” игра французинът Заабуб, който ще остане на проби поне до края на седмицата.