Първи сняг

Архив Варна

13-12-2009, 12:15

Автор:

IMPACT PRESS GROUP

Всичко от Автора




13 декември. Баща бута шейна с дъщеря си по заснежена улица във варненското село Кичево. Пътните настилки във Варна на места са заледени и заснежени. В център на града снежната покривка е до 10 см, в района на кв. Владислав Варненчик - до 15. Движението по пътя Варна – Виница е затруднено заради заледени пътни участъци.










13 декември. Жена рине снега пред дома си в с. Кичево край Варна.







13 декември. Мъж опитва да освободи автомобила си, попаднал в снежна преспа край Варна. Пътните настилки във Варна на места са заледени и заснежени.







13 декември. Работници стържат дебелия лед, който скова площад "Независимост" във Варна след снеговалежа.








12 декември. 30-на варненски служители на МВР се събраха пред сградата на областната дирекция, за да отбележат 1 година от началото на протестите им и за това, че през изминалите 12 месеца няма никаква промяна в заплащането им и в условията на труд.





12 декември. Служители на гражданска защита режат на парчета огромно дърво, което се падна заради силния вятър върху паркирания под него автомобил пежо на ул. "Иларион Макариополски" във Варна.





12 декември. Любителите на хавайския сърф използват силните вълни, за да се забавляват във варненския залив. Пристанище Варна е затворено за всички кораби, поради силните пориви на вятъра. Забраната важи са всички видове плавателни съдове.







12 декември. Коледари редят традиционни пожелания по време на тържеството "Коледна приказка под елхата", което беше организирано в регионалната библиотека "Пенчо Славейков" във Варна.







11 декември. Малчуганите от ЦДГ "Слънчева дъга" във Варна се радват на изработената от тях с помощта на преподавателите коледна украса. Сувенирите са подредени на благотворителна изложба базар, събраните средства от която ще бъдат използвани за изграждане на екокът в забавачницата.