Мария Илиева №1 в Австралия

Варна Лайф

15-12-2009, 12:37

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

След като завладя класациите в българския радиоефир, свежото лятно звучене на парчето на Мария Илиева и Кийт Томпсън - "Truly", явно се е харесало и в страната, където Дядо Коледа пристига по бански. ZFM  - денс радио станция No1 в Сидни, Австралия, класира сингъла на първо място в престижния си международен чарт, обяви actualno.com.


Музиката на "Truly" е дело на самия Кийт, който впечатлен от таланта на Мария, решава да напише песен специално за тях двамата. За първи път сингълът е записан през 2008г. в оригиналния си акустичен вариант, аранжиран от Георги Янев.


Песента се радва на изключителен интерес от страна на много чуждестранни диджеи, сред които са и лидерите на лондонската клубна сцена Bass Monkeys. Техният летен диско-хаус микс е и най-популярния й до момента вариант, както и този, който Мария Илиева и Кийт Томпсън избират за видео сингъл.


Песента е част от предстоящия албум на Мария Илиева, в който тя е заложила на акустичен соул и вокален хаус. 


Oт следващата седмица на пазара ще е новият му сингъл с диско хаус звучене - "Remedy" (Thompsonic Recordings), който ще бъде представен в България от "Стерео стая".