Светско модно шоу във Варна в събота

Мисия Варна

18-12-2009, 09:42

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Триумф на блясъка красотата ще се състой на 19 декември в Гранд Хотел Варна пред отбрана VIP аудитория на първия по рода си Фестивал на модата и красотата. Желанието на организаторката Мира Матеева (VIP Fashion Group) е да превърне събитието в редовно и ежегодно да привлича елита на Варна в една изискана светска вечер.
    На фестивала са поканени около 300 души от политическия, бизнес и светски елит на Варна. По холивудски всеки гост ще мине по червения килим и ще бъде посрещнат и настанен с усмивка на предвиденото за него място, от чаровни хостеси. Домакините ще почерпят с изтънчени кулинарни изкушения и марков алкохол.
Сред VIP-овете ще бъдат и носителките на короната „Мис Варна 2008” – Ирена Иванова и „Мис Варна 2009” - Алиса Ганева, които ще дефилират по специално изградената за събитието огромна сцена във фоайето на Гранд Хотел Варна.
    Манекени ще дефилират, облечени в мъжки и дамски тоалети, обувки и булчински рокли на световноизвестни и родни дизайнерски марки.  Пред аудиторията моделите ще демонстрират на живо как се дефилира и се прави фотосесия.  Ревюто ще стартита с представянето на най-актуалното в детската мода на световно известни дизайнери. Ще бъдат показани и актуалните тенденции в козметиката и грима, както и демонстрации на топкоафьори.
Лице на първото издание на Фестивала на модата и красотата ще бъде известна манекенка или популярна личност.