Фестивал на модата и красотата срещу сивото на зимата

Мисия Варна

19-12-2009, 16:34

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Красиви модели ще дефилират след по-малко от 2 часа в Гранд Хотел Варна. Там пред отбрана VIP аудитория в 20 часа започва първият по рода си Фестивал на модата и красотата. Желанието на организаторката Мира Матеева (VIP Fashion Group) е да превърне събитието в редовно и ежегодно да привлича елита на Варна в една изискана светска вечер.

На фестивала са поканени около 300 варненци от политическия, бизнес и светски елит. По холивудски всеки гост ще мине по червения килим и ще бъде посрещнат и настанен с усмивка на предвиденото за него място, от чаровни хостеси. Домакините ще почерпят с изтънчени кулинарни изкушения и марков алкохол.


Сред VIP-овете ще бъдат и носителките на короната „Мис Варна 2008” – Ирена Иванова и „Мис Варна 2009” - Алиса Ганева, които ще дефилират по специално изградената за събитието огромна сцена във фоайето на Гранд Хотел Варна.


Манекени ще дефилират, облечени в мъжки и дамски тоалети, обувки и булчински рокли на световноизвестни и родни дизайнерски марки.  Пред аудиторията моделите ще демонстрират на живо как се дефилира и се прави фотосесия.  Ревюто ще стартита с представянето на най-актуалното в детската мода на световно известни дизайнери. Ще бъдат показани и актуалните тенденции в козметиката и грима, както и демонстрации на топкоафьори.


Утре от 19 часа пък ще бъдат връчени Годишните награди за мода за 2009 г. Това ще стане на Благотворително ревю в Галакси Боулинг в х-л "Черно море". Организатори са Модна агенция Пауър Подиум и рекламна агенция Форте Джи. Спектакълът е в помощ на децата, отглеждани и възпитавани в дом за деца, лишени от родителски грижи "Другарче"  във Варна. Входът за ревюто е  5 лв.