17 катастрофи за денонощие, млад мъж с опасност за живота

Архив Варна

23-12-2009, 06:44

Автор:

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Всичко от Автора

17 са катастрофите, рнегистрирани във Варненска област през последното денонощие, казаха от пътна полиция. При един от инциденти е пострадал тежко 23-годишен мъж, който е в болница с опасност за живота. Катастрофата е станала тази сутрин около 5 часа на бул. "Цар Освободител". Две коли се застигнали и блъснали. При инцидента има още един по-леко ранен мъж.
Пътищата в областта продължават да са проходими при зимни условия. Няма затворени участъци. От КАТ предупреждават, че на места настилките са мокри и в момента са възможни обледявания заради все още ниските температури.
В момента по варненските улици няма инциденти и движението вече е в нормалния си ритъм. Автомобилните колони все още се движат с малко по-ниска скорост от обикновено, но  явно всички автомобили вече са в движение и по централните булеварди се наблюдават обичайните за този час задръствания, казаха от централата на "Ласиа". Трудно става предвижването по околовръстния път. Натоварени са булевардите "Сливница", "Владислав" и "Приморски". Всички светофарни уредби работят нормално и централните улици са чисти.