Привет и весели празници от Ню Йорк!

Без цензура

24-12-2009, 10:45

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Ние сме Павел, Катерина, Драгомир (5 г.) и Анна (1 г.). В "Голямата ябълка" сме от 2006 година и след няколко дни ще празнуваме четвъртата подред Коледа на американска земя. И тази Коледа ще споделим трапезата си с роднини и най-близки приятели и ще завъртим баницата с късмети.


Обикновено се придържаме към традиционната българска кухня - сарми, тиквеник, баклава, баница, пита, ядки и т.н. Денят на благодарността беше скоро, така че ще сме без традиционната пуйка на коледната трапеза тази година.


Коледният и новогодишен дух в Ню Йорк започва да се усеща още в края на октомври.
Ние сме готови и очакваме с нетърпение да видим как дядо Коледа е оценил нашите усилия да сме по-добри през изминалата година - времето на подаръците наближава! Едно е сигурно, "За всеки ще има нещо от сърце".


Весели празници на всички в България - много здраве и щастие през новата година!




ВарнаУтре ви пожелава и вярва, че всички ще прекарате весели празници, ще сте здрави, влюбени, вдъхновени и успешни през новата година и всички години след това!


Очакваме и ще се радваме да публикуваме всички ваши снимки и разкази от празниците в България и от целия свят, където и да са се пръснали варненци.