Топ 10 на секси звездите с “истински” фигури за 2009

Варна Лайф

25-12-2009, 14:33

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Интернет класацията е посветена на онези знаменитости, които приемат фигурите си и не рискуват здравето си с жестоки диети.

„Истинските” тела имат истински извивки, гърди и дори стрии и целулит и много хора не знаят колко голям процент от звездите имат същите проблеми като обикновените жени, твърди сайтът Associated Content.


Това е топ 10 на знаменитостите, които нямат вид на анорексички и без силиконови бюстове изглеждат естествено красиви и уверени във външния си вид. Най-секси звездите на 2009 с истински тела, извивки, бюстове, бедра, устни и несъвършенства.

Класацията оглавява годеницата на Джъстин Тимбърлейк – Джесика Бийл. 27-годишната актриса редовно присъства в класации за красота, въпреки че не е подвластна на манията по диетите. 

На втора позиция е ослепителната Скарлет Йохансон, също бивше гадже на Джъстин и любимка на Уди Алън. Актрисата с полско-датски произход се отличава с нежна класическа фигура, напомняща на Мерилин Монро.

Въпреки че Хали Бери прехвърли 40-те, тя е все така желана и без хирургически намеси. Естествената красавица доказа таланта си, когато стана първата чернокожа актриса, носителка на Оскар за ролята си в „Бал на чудовищата” през 2001 година.

В топ 10 не може да не присъства Бионсе. Поп дивата е желана от почти всеки мъж на земята заради жизнената си и сексапилна фигура. 

В класацията са номинираната за Оскар - екзотичната Салма Хайек и червенокосата красавица от „Момчетата от Медисън авеню”, която притежава наистина класическа фигура на холивудска звезда от 50-те - Кристина Хенстрикс.

В топ 10 на звездите с извивки са и певицата и актриса Дженифър Лав Хюит и бившата манекенка и настояща водеща на собствено шоу - Тайра Банкс.  Оценен е сексапилът на Кати Пери, чиято песен “I Kissed A Girl” бе тотален хит на 2008 г., както и актрисата, която през 2007 г. осъди компанията, разпространила домашното й секс видео на 5 милиона долара - Ким Кардашиън.

Тези звезди са красиви, въпреки че не са перфектни и носят дрехи в размери, които са големи за холивудските стандарти, но са едни от най-желаните жени по света. Те дават добър пример на младите момичета, които се стремят към нездравословно ниско тегло, че най-важното, за да бъдеш красива, е да се чувстваш добре в кожата си.