Звездите мечтаят за време със семейството, диети и уроци по пиано

Варна Лайф

03-01-2010, 22:11

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Пред „US Magazine” знаменитостите разкриха какво си пожелават през Новата година. Може и да са световно известни, но любимците на милиони фенове имат простички и не особено оригинални мечти за 2010 г. Може би, защото вече си имат всичко.

Звездата от American Idol, Адам Ламберт: „Да продължа да бъда позитивен и да опитам да живея за момента, като му се наслаждавам.”


Къртни Кокс, която познаваме като „Моника” от сериала „Приятели”:  „Все още нищо не съм си пожелала, но ще го направя скоро!”


Джъстин Тимбърлейк: “Ще се презастраховам през 2010 г., така че, ако всичко върви добре, ще си кажа: „О, Боже мой! Каква изненада!”


Актрисата и модел Ким Кардейшиън: „Пожелавам си само, да изкарам малко повече време със семейството и приятелите си и здраво да се захвана с фитнес, и да опитам да се храня по-добре. Не мога да контролирам храненето си. Ям прекалено много шоколадови бисквити.”


Родената в Хърватия победителка от реалити шоуто на Хайди Клум за дизайнери „Project Runway”, Ирина Шабаева: „Да стана по-организирана! Чувствам, че всяка година това си пожелавам – да бъда по-концентрирана.”


Корбин Блу, който е едва 20-годишен, а вече си е партнирал на екрана с Кърт Ръсел, Джордж Клуни, Бен Стилър, Съгърни Уивър и други: „През януари е премиерата ми на Бродуей, така че си пожелавам да разтърся всички от тази сцена!”


Блондинката от „Американски пай” Тара Рейд: „Не съм много добра в пожеланията си за Нова година. Ужасна съм в това!”


Ашли Симпсън, която е по-известна с тийнбременността си и с това, че е сестра на Джесика Симпсън, отколкото със собствената си музикална кариера: „Целият ми фокус е върху сина ми. С всеки ден да ставам по-добра майка и да се уча с него. Това е невероятно изживяване.”


Роденият през 1994 г Марк Инделикато, изгряваща звезда от „Грозната Бети”: „Мисля, че трябва да бъда по-организиран и да се концентрирам върху училището. Искам да уча в колеж. През 2010 г. трябва да премина теста SAT, но съм много притеснен.”


Мис САЩ 2005 г. Шанна Моуклер: „Искам да се науча да свиря на пиано. Ще започна уроци.”


Певицата Мия: „Желанието ми за миналата година беше да бъда вегетарианка за шест месеца, от които успях само три и спрях. Но в края на годината, почти успях да си наваксам останалите три.”


17-годишната Мили Сайръс, която познаваме като Хана Монтана: „Трябва да спра да мисля за нещата, които искам да направя, и просто да ги направя. Това ми е била най-голямата цел наскоро, особено, когато съм на турне.”


Бил Мъри: „Да опитам да си спомням по-често колко добре съм се справил с живота си.”