Парис Хилтън се задоми?!?

Варна Лайф

04-01-2010, 12:01

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Във Вегас, както е известно, е възможно почти всичко. Възможно е дори гостите на града-казино да не забележат знаменателно събитие, което се случва под носа им. Нещо като сватба примерно.


Новобрачните били мъж на средна възраст и млада блондинка, в която най-внимателните леко могат да разпознаят Парис Хилтън. Вероятно обаче самата ситуация около сватбата им е била толкова невероятна сама по себе си, че съзнанието на повечето свидетели е отказало да приеме факта. Въпреки това сватба е имало. Богата наследничка на империята Хилтън казала "да" на журналиста от Daily Mail Пиърс Морган.


Да пожелаваме на младите любов до гроб обаче не си струва. Ако е било трудно да се разпознаят в новобрачните Хилтън и Морган, то хората лесно е можело да се ориентират за събитието по многото камери около тях. Но тълпата е останала напълно равнодушна. Самата сватба пък била фалшива. Всъщност съвсем като истинска, но както се казва - "Каквото става във Вегас, си остава във Вегас".  От събитието до нас ще достигне само сюжетът на ново реалити шоу, заради което е бил разигран целият този спектакъл. След него "младоженците" се прибрали при истинските си половинки да се подготвят за Новогодишната нощ.