Линдзи Лоан: „Бъдете готови за още Лоан хаос” през 2010

Варна Лайф

04-01-2010, 12:14

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Непредвидимата 23-годишна актриса блесна на Нова Година на луксозния остров Сейнт Бартс. Чрез новата Интернет мания Twitter тя публикува свои снимки по бикини, на яхта, сред купонясващи дружки, сред които и по-малката й сестра Али, Джей Зи и Бионсе. Тя пратила и „приятелско” Tweet-съобщение на Кеш Уорън, съпруга на Джесика Алба.


В Новогодишната нощ, Лоан пожелава на „последователите си” (в социалната мрежа Twitter) „благословена нова година” и предупреждава: „Всички бъдете готови за още (но позитивен) ЛОАН ХАОС през следващата година".

Още хаос? През 2009 г. тя горчиво се „опари” от отчуждения си баща Майкъл (той публично умоляваше за внимание и пусна запис на телефонните разговори на семейството в пресата). Линдзи се скара с приятелката си Саманта Ронсън; удължи си условната присъда на една година; отрече да има нещо между нея и женения за Джесика Алба Уорън; дебютира с критично изрязаната модна колекция на Ungaro; беше засечена да плаче в клуб в Лос Анджелис и твърдеше, че е спасила 40 живота за един ден благотворителен труд в Индия.


В необичайно за Линдзи тихо и спокойно настроение в събота актрисата сподели желанието си за новата година: „Да спра да позволявам на няколкото щастливци, които имат сърцето ми, да опитват постоянно да ме разкъсват... 2010 е време за движение напред, а не назад. Време е да оставя лошото (хората, навиците и негативната енергия) зад себе си. Време е за промени, нали?!? :)”