Mtv обяви най-добре облечените си фаворити за 2009

Варна Лайф

04-01-2010, 12:33

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Музикалната телевизия Mtv направи и класация на най-добре облечените си звезди. Сред любимките на канала е Шерил Коул.


Певицата от Girls Aloud тази година беше невероятно елегантна и облечена с вкус. Mtv се радва и на чаровните й аксесоари.



Риана може и да не носи дрехи в повечето си фотосесии, но тази година бе една от най-стилните. Тя се появи на предните редове на модната седмица в Париж със семпъл, но стилен тоалет, чанта Chanel, инетресни аксесоари и страхотна смела прическа.


Пош Спайс и Дейвид Бекъм са стилната двойка, повлияла на милиони коафьори и стилисти по цял свят. Двамата винаги изглеждат спретнати – и не само облечени, страхотни са и само по бельо.

20-годишната кънтри певица Тейлър Суифт със скромното си облекло и красивата си руса къдрава коса зашеметяваше червения килим през 2009 г.


Вече десета година Бионсе налага извивките като секси, красиви и женствени. Тя несъмнено беше хитът на Европейските Музикални награди на Mtv миналата година и ни разтърсва с нова визия във всяко свое видео – от “Single Ladies” до “Video Phone”. Нейната половинка – музикалният продуцент и най-богат рапър на света Джей Зи, стана любимец на музикалната телевизия с непретенциозния си стил. Той винаги изглежда добре – и в клиповете си и в изпълненията си на живо. Да, наистина доста често го виждаме с типичните рапърски шапки, дънки и черни тениски, но пък му стоят добре.