Трима добричлии работят за Армани в най-високата сграда в света

Архив Варна

05-01-2010, 12:33

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Трима добричлии започнаха работа в първия хотел на модния гуру Джорджо Армани, намиращ се в най-високата сграда в света - Бурж Дубай, научи ВарнаУтре от Илина Митева - регионален мениджър на международната компания HRC International.


В супернебостъргача, който е висок 818 метра, работят общо 35 българи от 70 кандидати. Персоналът е бил набран от HRC International - партньор на Кулинарна академия HRC в Добрич.


Международна компания за подбор на кадри за туристическата индустрия има офиси в Холандия, САЩ и България и благодарение на нея студентите на единствената по рода си в България Кулинарна академия, стажуват в 5-звездни хотелски вериги в Европа, Близкия Изток и САЩ.


На нашенците им е бил осигурен билет за отиване, застраховка, пълен пансион. Те еднократно могат да се върнат в България на гости на роднини на разноски на Армани.


Оперативният персонал получава от 400 до 600 евро, а мениджърите са със заплати от 1000 до 2000 евро. Те имат и допълнителни бонуси - апартамент и личен транспорт.


С дизайн лично на Джорджо Армани, хотелът заема 37 етажа от Бурж Дубай, предлагайки на своите бъдещи гости 160 луксозни стаи и апартаменти, над 2800 кв.м площ за конферентни зали и специални събития, както и първите с марката Армани за Близкия Изток Армани Приве - нощен клуб, Армани СПА, Армани Долчи - магазин за шоколади и бонбони, и Армани Галерия.


Грандиозното откриване на Кулата бе вчера пред 6000 подбрани гости. В нея са вложени 4,1 милиарда долара.