Шофьор уби човек в Провадия и избяга

Архив Варна

11-01-2010, 06:40

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

24-годишен пешеходец беше убит на място от автомобил в центъра на Провадия в неделя вечерта. По данни на полицията шофьорът избягал след инцидента, без дори да види какво е състоянието на мъжа, когото е блъснал. Автомобилът е обявен за издирване, казаха от пътна полиция.


Иначе през последното денонощие на територията на Варненска област са регистрирани само 8 катастрофи, при които няма пострадали хора.


Движението във Варна продължава да е изключително натоварено. Към този час задръствания има по всички централни варненски булеварди, предимно в посока към центъра на града, казаха от централата на "Ласиа такси".


Допълнително трафикът ще бъде тежък заради запълването на дупките по улиците. По план днес машините ще работят по „Македония", „Подвис" и булевардите „Цар Освободител" и „Чаталджа", което значи, че там задръстванията ще бъдат огромни. Ако имате възможност, изберете маршрут, който да заобикаля тези улици.


В момента всички светофарни уредби в града работят нормално. Промяна на организацията на движението няма. Няма затворени пътни участъци. Пътищата в областта са проходими, на места са мокри и хлъзгави.