Пътищата са мокри и хлъзгави, бъдете внимателни зад волана

Архив Варна

12-01-2010, 08:12

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Пътищата във Варна и областта са мокри и хлъзгави и има опасност при по-висока скорост да се изгуби управлението над автомобила. Затова от пътна полиция съветват шофьорите да бъдат изключително внимателни зад волана. В момента видимостта е добра и няма промени в организацията на движението.
20 катастрофи са регистрирани пред последното денонощие на територията на областта. При инцидентите няма пострадали хора, но има автомобили, които стават само за скрап.
В момента всички светофарни уредби в града работят нормално и по улиците въ Варна няма катастрофи, съобщиха от централата на "Ласиа" такси. Движението в централната част на града е натоварено, както обикновено в този час. Колони от автомобили са задръстили бул. "Сливница" и в двете посоки в участъка между "Патриарх Ефтимий" и "Пирин". Дълго се чака на светофарите на Чрвения площан и общината по бул. "Мария Луиза". Задръстване има на кръстовището под Икономическия университет.
Все още продължава запълването на дупките, но само по централните булеварди. Страничните улиците са трудно проходими заради огромните ями, които зеят в асфалта. Затова бъдете много внимателни в тези участъци, защото вече и ма много потрошени автомобили.