11 безработни нападнаха къмпинг на Камчия

Архив Варна

13-01-2010, 11:22

Автор:

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Всичко от Автора

11 безработни мъже от Константиново, Старо Оряхово, Шкорпиловци и Девня се организираха и нападнаха къмпинг "Изгрев" в курортния комплекс Камчия.

Нито един от тях досега не е бил осъждан, но и нито един от тях няма пари, с които да издържа семейството си. Задържаните мъже са на възраст между 21 и 53 години.

Служители на полицията от Долни Чифлик попаднали на групата случайно. Униформените се натъкнали на мъжете, в момента, в който разфасовали бунгалата в къмпинга. Те били струпали встрани метални винкели и ламарини и дървени елементи от бунгала и постройки. Нещата, които успели да вземат са на стойност едва 1000 лв., което прави по по-малко от 100 лв. на човек.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и има иззети веществени доказателства. Образувано е досъдебно производство.вци и Девня се организираха и нападнаха къмпинг "Изгрев" в курортния комплекс Камчия. Нито един от тях досега не е бил осъждан, но и нито един от тях няма пари, с които да издържа семейството си. Задържаните мъже са на възраст между 21 и 53 години.

Служители на полицията от Долни Чифлик попаднали на групата случайно. Униформените се натъкнали на мъжете, в момента, в който разфасовали бунгалата в къмпинга. Те били струпали встрани метални винкели и ламарини и дървени елементи от бунгала и постройки. Нещата, който успели да вземат са на стойност едва 1000 лв., което прави по по-малко от 100 лв. на човек.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и има иззети веществени доказателства. Образувано е досъдебно производство.