Обвиняват Големия Маргин и в търговия с наркотици

Архив Варна

14-01-2010, 10:01

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Организиране и ръководене на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици е новото обвинение, което прокуратурата повдигна среще Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин. То няма нищо общо с другите три дела срещу него и касае периода от 1.12.2009 - 7.01.2010.
По това ново дело е привлечен като обвиняем и Стефан Бонев - Сако, който е задържан отново късно снощи. Сако бе арестуван преди това заедно с Красимир Маринов в деня на убийството на Боби Цанков, но бе освободен, без да му бъде повдигнато обвинение поради липса на доказателства. Новото обвинение срещу двамата вероятно е било образувано основно на базата на свидетелски показания.
До този момент установените хора в престъпната група са седем, като сред тях са Големия Маргин и Сако, твърдят от прокуратурата. Засега такова обвинение не е повдигнато на Малкия Маргин, който е в неизвестност от деня на убийството на радиоводещия Боби Цанков. След като не се яви на обявеното съдебно заседание на 13-и януари съдът промени мзярката му за неотклонение в задържане под стража и го обяви за общодържавно издирване.