Продължават ремонтите по улиците, карайте бавно

Архив Варна

15-01-2010, 06:17

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Асфалтът по някои от основните варненски булеварди е наразян, за да бъдат запълнени днес дупикте. Ако имате възможност, заобиколете бул. "Трети март" и ул. "Мир", защото там ще има машини и работници и задръстванията ще са големи.


В момента в града работят нормално всички светофари. Движението е натоварено и колоните от автомобили се придвижват сравнително бавно, казаха от централата на "Ласиа" такси. Пътни инцидети няма по улиците.


Задръствания в момента има в отсечката от Двореца на културата и спорта към Икономическия университет, в района на гарата, по бул. "Сливница" - от лятно "Тракия" до "Пирин". Ако имате бърза работа, трябва да се въоръжите с търпение или да тръгнете пеша. Не забравяйте да си сложите предпазния колан и да включите фаровете на автомобила си. Полицията прави постоянни проверки вече и в рамките на града. А, ако нямате актуална гражданска отговорност, по-добре не се качвайте на колата си.


Всички, които бързат за работа, да не съжаляват, че не са на брега край морето да гледат слънчевото затъмнение в 8:13, тъй като има облаци и не се вижда нищо.


Бъдете внимателни и ако сте решили да пътувате извън града. Пътищата в областта за проходими, но мокри и хлъзгави. Намалете скоростта и бъдете по-толерантни към останалите участници в движението, за да стигнете живи и здрави.